Hallo leiding! Hier vind je de informatie die voor jullie belangrijk is

Wat neem je mee:

Doe iedere dag goede schoenen aan, neem op woensdag en vrijdag zwemkleding en een handdoek mee. Blijf je een avond slapen met je groep? Zorg dan voor slaapspullen (bijv. Luchtbed, slaapzak, kussen etc). 

Wij verzorgen koffie, thee en soep voor alle leiding. Soep is dagelijks tussen de middag klaar, koffie en thee staat de hele dag klaar met een plak ontbijtkoek. Wil je liever iets fris drinken? Dat kan natuurlijk ook maar dit is niet gratis. Koop bij Jan de Vries muntjes die je kunt gebruiken voor frisdrank

Nachttocht:

Alle leiding die meedoet met speelland mag 1 avond meehelpen met de nachttocht. De enige voorwaarde is dat je 16 jaar of ouder bent.

Ik word volgende week 16! -> Sorry, we moeten heel streng zijn, je mag alleen meedoen met de nachttocht als je 16 bent tijdens de tocht.

Dinsdagavond lopen we de nachttocht door het bos, trek hiervoor dichte kleding en schoenen aan. Loopt je groepje mee? Dan word je automatisch ingedeeld als loper bij je eigen groepje.

Op zondag en maandag worden de informatieformulieren uitgedeeld waar álles duidelijk op staat aangegeven. 

Groepsleiding:

(Vanaf 16 jaar)

Groepsleiding, jullie begeleiden met zijn tweeën de hele week jullie eigen groepje met kinderen. Als je je opgeeft voor speelland kun je een voorkeur aangeven, wil je liever de jongste groepen of liever de middelste groepen begeleiden?

Ieder groepje bestaat uit 8 tot 11 kinderen en daar ben je de hele week verantwoordelijk voor. Samen gaan jullie spelletjes doen, knutselen, bostochten lopen, zwemmen, broodjes bakken en nog veel meer! 

De week begint voor jullie op zaterdag om 10.00, dan beginnen we met het opbouwen van het terrein en het klaarmaken van de materialen. Uiteraard op zijn speellands met veel gezelligheid en lol. We zijn ongeveer om 17.00 klaar.

Zondag beginnen we om 12.30 met de kennismaking. De zondag staat in het teken van kennismaken, ontgroenen en gezelligheid. We zijn ongeveer om 17.00 klaar.

Iedere dag ben je om 8.30 op het pleintje, we bespreken daar de dag en om 9.00 komen de kinderen het terrein op. 's middags om 15.30 gaan de kinderen naar huis en zwaait alle leiding de kinderen uit aan het pad. Daarna gaan we direct evalueren. Iedere evaluatiegroep heeft 1x corvee om het terrein schoon en opgeruimd te houden.

Is de evaluatie klaar dan kun je naar huis, 's avonds heb je niets op het terrein te zoeken tenzij dit gevraagd is door iemand van de hoofdleiding.

Aktiviteitenleiding:

(Vanaf 15 jaar)

Aktiviteitenleiding, jullie verzorgen de hele week de spellen en aktiviteiten die we verzonnen hebben. Het is erg belangrijk dat je enthousiast en duidelijk bent in je uitleg. Heb je hier moeite mee? Vraag ons dan gerust!

De spelschema's staan al vast, maar de invulling hiervan is flexibel. Marjolein is jullie aanspreekpunt tijdens de speellandweek.

De week begint voor jullie op zaterdag om 10.00u, dan beginnen we met het opbouwen van het terrein en het klaarmaken van de materialen. Uiteraard op zijn speellands met veel gezelligheid en lol. We zijn ongeveer om 17.00 klaar.

Zondag beginnen we om 12.30 met de kennismaking. De zondag staat in het teken van kennismaken, ontgroenen en gezelligheid. We zijn ongeveer om 17.00 klaar.

Iedere dag ben je om 8.30 op het pleintje, we bespreken daar de dag en om 9.00 komen de kinderen het terrein op. 's middags om 15.30 gaan de kinderen naar huis en zwaait alle leiding de kinderen uit aan het pad. Daarna gaan we direct evalueren. Aktiviteitenleiding heeft geen dag-corvee omdat zij de hele week de eigen spellen al opruimen..

Is de evaluatie klaar dan kun je naar huis, 's avonds heb je niets op het terrein te zoeken tenzij dit gevraagd is door iemand van de hoofdleiding.